Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Cégünkről

A Market Store előre köszöni megtisztelő bizalmát, hogy a www.msled.hu oldalunkra kattintott.

A Market Store Power Kft. 2012-évben jött létre és 100%-ban Magyar tulajdonú dinamikusan fejlődő vállalkozás.

Árukínálatunkban törekedtünk arra, hogy megtalálható legyen minden, amire a LED világítástechnikán kapcsolatban szükség lehet, legyen szó lakás, iroda vagy akár ipari termékről. Megrendeléseiket rövid határidővel akár 24-48 órán belüli teljesítjük.

Napjainkra számtalan projektek sikerült megoldanunk. A kisebb inkább szakmai kihívást jelentő projekteken át a nagyobb akár több tíz millió forintos beruházásokat is sikerrel kezeltük és vittük véghez.

Csapatunk a közel évtizedes idő alatt felhalmozott tudást, a szakmai tapasztalatot, valamint a környezettudatos magatartás térhódítását, a legújabb generációs teljesítmény LED technológián alapuló világítástechnikai eszközök forgalmazását szem előtt tartva ajánljuk, Market Store névjeggyel ellátott fényforrásainkat. A világítástechnika területén a környezetkímélő és energiatakarékos megoldások preferálását tűztük ki elsődleges célul. A kiválasztásánál alapvető követelmény volt a leginnovatívabb gyártó megtalálása. A Market Store termékek élettartama, környezetterhelése, fényhasznosítása, áramfogyasztása és megbízhatósága a legjobbak, közé tartozik.

A Market Store lámpáinkkal megoldott világítás ma már rövid időn belül megtérülő beruházás, amely a nyitott és a zárt terek világításának kialakításánál új dimenziókat nyitva jelentősen javítja az emberek közérzetét, és komoly energia-megtakarítást eredményez.

Megítélésünk szerint a világítástechnika ezen új piaca még mindig nagymértékű fejlődés előtt áll, de addig is a közösen megoldott világítástechnikai ötletekkel, Önökkel együtt szeretnénk kivenni a részünket.

Fő célunk a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség elérése elsősorban Magyarországon és a környező országokban.

Tisztelettel a Market Store csapata