Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

LED panel, 60*60, 36W, 230V , semleges fehér fény

Kategoriák: LED Panelek
Cikkszám: MSLED2363HU
Ár: 18.415 HUF
Nettó: 14.500 HUF
Menny.:  

LED panel, 60*60, 36W, 230V , semleges fehér fény

LED panelekről általábán

Az elmúlt években rohamos fejlődésen ment keresztül a LED technológia. A világítástechnika szinte minden szegletébe beférkőzött és egyre jobban, sikeresebben veszi át a magasabb fogyasztású termékek helyét.

A kezdeti kompromisszumok LED panelek esetében mára már teljesen eltűntek vagy alig észrevehetően vannak jelen. Szinte megjelenése óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend, nem véletlenül.

A fejlesztéseknek köszönhetően egyre nagyobb, szélesebb tudással rendelkeznek ezek a LED lámpatestek, panelek. Legkisebb méretektől - akár 80mm átmérőtől egészen a 1200mm átmérőig - megtalálható, rengeteg féle teljesítménnyel a gyártók palettáján. Ebből a széles kínálatból válogattunk olyan típusokat, amik mindenféle helyzetben megállják helyüket. Legyen itt szó iroda, étterem, lakóház, hotelek és még rengetegféle alkalmazási terület/felület megfelelő megvilágításáról, amiben fontos szerep jut az energiatakarékosságnak.

Tehát, ha igazán exkluzív energiatakarékos, és egyben elegáns kivitelű világítást keres, a  LED panel a megfelelő választás. A LED panel természetes fényhatású, homogén fényével kiválóan alkalmas helyi és általános világítás kialakítására. Gyakorlatilag káprázatmentes mivel az előlapja opál, így ha közvetlen belenézünk sem zavarja szemünket annyira.

Fontos megemlíteni, hogy nincs felfutási idő így bekapcsolás után azonnal teljes fénnyel világít. A másik fontos tényező, hogy nem zugnak és nem vibrál a fényük.

Különösen előnyössé teszi alkalmazásukat, hogy ezeket a vékony LED paneleket alacsony magasságú álmennyezet fölé is lehet szerelni mivel magassága alig, haladja meg az egy centimétert. A LED panelek általában hozzá adott driverrel kaphatóak és ezek is alig három centiméter magasak. Ez a LED panel a 60X60 cm raszter kiosztású álmennyezetbe illeszkedik pontosan.

Süllyesztett, falon kívüli és egyes típusok függeszthető kivitelben is kaphatóak. A függeszték nem alap tartozék külön rendelhető!
Színhőmérsékletük lehet meleg fehér (2700-3300 Kelvin), semleges fehér (3300-5500 Kelvin) és hideg fehér (5500-6500 Kelvin) is.

Ez a semleges fehér színhőmérsékletű LED panel irodákban, éttermekben és kórházakban lehet megfelelő alternatíva a természetes nappali fénye miatt.

36W teljesítményével 2880 lumen ezzel majdnem kiváltja a 4X18W-os hagyományos T8-as lámpatestek többségét.

Jelenleg fehér porszórt kerettel elérhető ez a típus!

Specifikációk
Átlag élettartam 30.000 óra
Felvett teljesítmény 36W
Fényáram 2880 lm
LED típus SMD
Színhőmérséklet semleges fehér NW
Teljesítmény 36W
Üzemi feszültség (input) 230V AC
Védettség IP20 Beltéri
Világítási szög 170°