Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

LED reflektor 30W, SMD, I-Design, kültéri, semleges fehér fény - IP65

Kategoriák: SMD LED I-Design Reflektorok , LED Reflektorok
Cikkszám: MSLED5457HU
Ár: 8.788 HUF
Nettó: 6.920 HUF
Menny.:  

LED reflektor 30W, SMD, I-Design, kültéri, semleges fehér fény - IP65

A legújabb típusú LED reflektoroknál a tervezők teljesen újraértelmezték a régebbi reflektorok megjelenését. Még vékonyabb házba kerültek elhelyezésre az SMD5730 LED chippek és a meghajtó áramkör, melyek minden tekintetben tartalmazzák a fejlettebb technológiát. Extra vékony háza fehér porszórt alumínium így látványa teljesen letisztult, harmonizál a környezetével, ha lehet még könnyebben illeszthető szinte bármilyen építészeti stílusba.

Környezeti hatásokkal szemben védettségi szintje IP65-ös ami közel teljes védelmet nyújt a víz és pára ellen, ezért kültéren is jól alkalmazható.

A hátulja bordázott így jobb hő leadással rendelkezik, ami nem utolsó szempont az élettartam tekintetében, ami meghaladhatja a 35.000-órát.

Színhőmérséklete lehet meleg, semleges és hideg fehér is ezzel elég széles felhasználási lehetőséget nyújt akár lakóépületekről akár pedig ipari létesítmények megvilágításáról legyen szó.

Az alkalmazott opál diffuzor miatt nem láthatóak a LED chippek és nem zavaró kikapcsolt állapotban sem.

Semleges fehér erős fényével és 30W teljesítményével nagyobb reklámfelületek, épületek megvilágítására is alkalmazható illetve minden olyan helyre ahol szükségünk van kontúros fényre.

Fogyasztása a hagyományos halogén fényvetőkhöz képest töredéke ez a típus 30W felvett teljesítmény mellett közel 250-300W-os halogén alternatívája lehet.

A világítás szöge kicsit kisebb lett, mint elődjeinek volt. Azok még 120-150-fok szélességben terítették a fényt. Ez az újabb típus pedig 90-fokban tudja a diffuzor elhelyezése miatt.

Felszerelését segíti a konzol, ami dönthető és segítségével könnyen beállítható, hogy merre legyen a LED reflektorunk fénycsóvája.

Élettartamát nem zavarja a gyakori fel-le kapcsolás így használhatjuk mozgásérzékelővel együtt is ezzel tovább növelhető az energiatakarékosság. Alkonykapcsolóra is köthetjük ezáltal csak akkor világit, amikor tényleg szükségünk van rá.

Bekapcsolás után nincs felfutási idő így rögtön 100% fénnyel világít. Újrakapcsolás esetén is.

Ezen típusú LED reflektorokon található gyárilag 230V AC 50Hz hálózati feszültségű betápkábel ami kb.: 15 cm hosszú így a megfelelő biztonsági előírások mellett könnyen telepíthető a már meglévő hálózatra. Nem dugvillás!

Hálózati feszültséggel (230V AC 50Hz) működik, telepítéskor kérjük, legyen körültekintő, ha nem biztos dolgában kérje szakember segítségét, tanácsát!

Specifikációk
Átlag élettartam 35000 óra
Burkolat/ház anyaga Aluminium
Felvett teljesítmény 30W
Fényáram 2400 lumen
LED típus SMD
Színhőmérséklet semleges fehér (nw)
Üzemi feszültség (input) AC220-240V
Üzemi hőmérséklet -30 - +50°C
Védettség IP65
Világítási szög 90°