Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

LED reflektor 30W, SMD, kültéri, semleges fehér fény - IP66

Kategoriák: SMD LED Reflektorok , LED Reflektorok
Cikkszám: MSLED5438HU
Ár: 7.201 HUF
Nettó: 5.670 HUF
Menny.:  

LED reflektor 30W, SMD, kültéri, semleges fehér fény - IP66

A régebbi COB (Chips On Board- több LED chip egy felületen) LED-del kapható reflektorokat kezdi leváltani az SMD LED reflektor, ami sok kis LED chippel szerelt melynek mérete a teljesítmény függvényében változik. A 10W-os típusokban SMD2835-ös chipet használnak a nagyobb teljesítményűben 20-30-50W pedig SMD5730-as típusút. Ára jelentősen mérséklődött ezért szélesebb rétegnek vált elérhetővé. Masszív, vékony (slim) méretével és fekete matt porszórt ház színével nem zavaró és könnyen beilleszthető a modern építészet világába is.

Környezeti hatásokkal szemben védettségi szintje IP66-os ami teljesen véd a víz és pára ellen is, ezért kültéren jól alkalmazható, használható. Víz alatti használatra alkalmatlan!

A hátulja bordázott így jobb hő leadással rendelkezik, ami nem utolsó szempont az élettartam tekintetében, ami meghaladja a 25.000-órát.

Színhőmérséklete lehet meleg, semleges és hideg fehér is ezzel elég széles felhasználási lehetőséget nyújt akár lakóépületekről akár pedig ipari létesítmények megvilágításáról legyen szó.

Semleges fehér és erőteljes fényével számtalan helyre különösen ajánlott.

Fogyasztása a hagyományos fényvetőkhöz, reflektorokhoz képest töredéke ez a típus 30W felvett teljesítmény mellett közel 220-270W-os halogén alternatívája lehet.

Szórásszöge is szélesebb lett, mint elődjei voltak. Azok még 120-fok szélességben terítették a fényt. Ez az újabb típus pedig 150-fokban tudja a LED chippek elhelyezése miatt.

Felszerelését segíti a konzol, ami dönthető és segítségével könnyen beállítható, hogy merre legyen a LED reflektorunk fénycsóvája.

Élettartamát nem zavarja a gyakori fel-le kapcsolás így használhatjuk mozgásérzékelővel együtt is ezzel tovább növelhető az energiatakarékosság. Alkonykapcsolóra is köthetjük így csak akkor világit, amikor tényleg szükségünk van rá.

Bekapcsolás után nincs felfutási idő így rögtön 100% fénnyel világít.

Ezen típusú LED reflektorokon található gyárilag 230V AC 50Hz hálózati feszültségű betápkábel ami kb.: 15 cm hosszú így a megfelelő biztonsági előírások mellett könnyen telepíthető a már meglévő hálózatra. Nem dugvillás!

Hálózati feszültséggel (230V AC 50Hz) működik, telepítéskor, kérjük, legyen körültekintő, ha nem biztos dolgában kérje szakember segítségét, tanácsát!

Mindenképpen áramtalanítson, mielőtt nekilát a felszerelésnek! 

Specifikációk
Átlag élettartam 25000 óra
Burkolat/ház anyaga Aluminium
Felvett teljesítmény 30W
Fényáram 2400 lumen
LED típus SMD
Színhőmérséklet semleges fehér (nw)
Üzemi feszültség (input) AC220-240V
Üzemi hőmérséklet -30 - +50°C
Védettség IP66
Világítási szög 150°