Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

LED reflektor 10W, SMD, kültéri, semleges fehér fény, tölthető, állványos - IP65

Kategoriák: Tölthető, állványos LED Reflektorok , LED Reflektorok
Cikkszám: MSLED5452-RHU
Ár: 9.855 HUF
Nettó: 7.760 HUF
Menny.:  

LED reflektor 10W, SMD, kültéri, semleges fehér fény, tölthető, állványos - IP65

Végre megérkezett kínálatunkba a hiánypótló tölthető akkumulátoros LED reflektor. Hosszas keresgélés mellett kétféle típusra esett a választás.
Komplett készletben áruljuk így nem csak a reflektort tartalmazza, hanem a szükséges hálózati adapteren kívül az autós töltőt is.

Egy feltöltéssel 3 órán keresztül világit teljes fénnyel. A töltési ideje 5 óra. Lítium akkumulátora hosszú élettartamról gondoskodik.

Ez a hordozható LED reflektor alumínium hordozható vázzal rendelkezik, ami figyelemfelkeltő sárga festéssel van ellátva. Maga a LED reflektor fekete színű házzal készült.

Fekete szivacsos markolattal és könnyű súlyával szinte bárhová magunkkal vihető. A hordozható LED reflektor kényelmes ergonomikus fekete szivacsozott fogantyú és a billenthető forgatható fej gondoskodik, ezeket könnyen a szorító csavarokkal, segítségével állíthatjuk be.

Fontos megemlíteni, hogy ugyan vízmentes IP65 védelemmel rendelkezik, kültéren jól alkalmazható, de víz alatti alkalmazásra alkalmatlan.

Ezeket a hordozható LED reflektorokat szintén a legújabb SMD5730 Semleges fehér fényű LED chippel szerelik így a fénye erőteljes.

Világításszöge 150-fokos így széles terület megvilágítására alkalmas. Fogyasztása a hagyományos halogén fényvetőkhöz képest töredéke ez a típus 10W felvett teljesítmény mellett közel 120-150W-os halogén alternatívája lehet.

Jó szolgálatot tesz gépkocsi szereléseknél, horgászatnál, esti kerti sütögetésnél és még számtalan alkalmazási területen jól használható.

Bekapcsolás után nincs felfutási idő így rögtön 100% fénnyel világít, rögtön használható.

Kikapcsolás után nem kell várni, hogy lehűljön, mert kéz melegénél nem lesz forróbb egyik részénél sem.

LED reflektor használatánál érdemes néhány dolgot figyelembe venni, betartani:

A LED reflektor víz alatt nem használható! Közvetlen víz nem árt neki.

A LED reflektort csak a hozzá mellékelt töltővel és adapterrel töltse. Más gyártótól származó töltő használata a készülék meghibásodását, rosszabb esetben akár balesetet is okozhat!

Töltés közben a LED reflektornak kikapcsolt állapotban kell lennie. Ellenkező esetben az akkumulátor sajnos meghibásodhat, vagy akár működésképtelenné válhat.

Ha hibát észlelünk, ne kezdjünk neki a javításnak azt mindenképp szakember végezze!
Érdemes visszaküldeni bevizsgálásra.

Az akkumulátort nem szabad lemerült állapotban tartani! Tartósan lemerült akkumulátor az élettartamának rohamos csökkenéséhez vezethet.

Ha az akkumulátoros LED reflektort hosszú időn keresztül nem használjuk, legalább 2 havonta töltsük fel.

Specifikációk
Átlag élettartam 25000 óra
Burkolat/ház anyaga Aluminium
Felvett teljesítmény 10W
Fényáram 800 lumen
LED típus SMD
Színhőmérséklet semleges fehér (nw)
Üzemi feszültség (input) AC220-240V
Üzemi hőmérséklet -30 - +50°C
Védettség IP65
Világítási szög 150°