Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

LED reflektor 10W, SMD, kültéri, fehér fény - IP66

Kategoriák: SMD LED Reflektorok , LED Reflektorok
Cikkszám: MSLED5431HU
Ár: 2.235 HUF
Nettó: 1.760 HUF
Menny.:  

LED reflektor 10W, SMD, kültéri, fehér fény - IP66

A régebbi COB (Chips On Board- több LED chip egy felületen) LED-del kapható reflektorokat kezdi leváltani az SMD LED reflektor, ami sok kis LED chippel szerelt melynek mérete a teljesítmény függvényében változik. A 10W-os típusokban SMD2835-ös chipet használnak a nagyobb teljesítményűben 20-30-50W pedig SMD5730-as típusút. Ára jelentősen mérséklődött ezért szélesebb rétegnek vált elérhetővé. Masszív, vékony (slim) méretével és fekete matt porszórt ház színével nem zavaró és könnyen beilleszthető a modern építészet világába is.

Környezeti hatásokkal szemben védettségi szintje IP66-os ami teljesen véd a víz és pára ellen is, ezért kültéren jól alkalmazható.

A hátulja bordázott így jobb hő leadással rendelkezik, ami nem utolsó szempont az élettartam tekintetében, ami meghaladja a 25.000-órát.

Színhőmérséklete lehet meleg, semleges és hideg fehér is ezzel elég széles felhasználási lehetőséget nyújt akár lakóépületekről akár pedig ipari létesítmények megvilágításáról legyen szó.

Ezt a hideg fehér színhőmérséklettel rendelkező típust kamerák mellé is célszerű lehet használni biztonságtechnikai szakemberek szerint, kiemeli az alakot és élesebben látható.

Szórásszöge is szélesebb lett, mint COB LED chippel szerelt elődjei voltak. Azok még 120-fok szélességben terítették a fényt. Ez az újabb típus pedig 150-fokban tudja a LED chippek elhelyezése miatt

Felszerelését segíti a konzol, ami dönthető és segítségével könnyen beállítható, hogy merre legyen a LED reflektorunk fénycsóvája.

Élettartamát nem zavarja a gyakori fel-le kapcsolás így használhatjuk mozgásérzékelővel együtt is ezzel tovább növelhető az energiatakarékosság. Alkonykapcsolóra is köthetjük így csak akkor világit, amikor tényleg szükségünk van rá.

Bekapcsolás után nincs felfutási idő így rögtön 100% fénnyel világít.

Ezen típusú LED reflektorokon található gyárilag 230V AC 50Hz hálózati feszültségű betápkábel ami kb.: 15 cm hosszú így a megfelelő biztonsági előírások mellett könnyen telepíthető a már meglévő hálózatra. Nem dugvillás!

Hálózati feszültséggel (230V AC 50Hz) működik, telepítéskor kérjük, legyen körültekintő, ha nem biztos dolgában kérje szakember segítségét, tanácsát!

Fogyasztása a hagyományos halogén fényvetőkhöz képest töredéke ez a típus 10W felvett teljesítmény mellett közel 120-150W-os halogén alternatívája lehet.

Specifikációk
Átlag élettartam 25000 óra
Burkolat/ház anyaga Aluminium
Felvett teljesítmény 10W
Fényáram 820 lumen
LED típus SMD
Színhőmérséklet hideg fehér (cw)
Üzemi feszültség (input) AC220-240V
Üzemi hőmérséklet -30 - +50°C
Védettség IP66
Világítási szög 150°